Vos tik išspaustos vynuogių sultys atvėsinamos iki 8°C temperatūros. Toliau seka lėta vynuogių sulčių fermentacija, 18 °C temp. nerūdijančio plieno talpose. Malolaktinis virsmas pilnai įvyksta, kiekvienos vynuogių veislės vyne, atskirai. Sumaišius vynus į vieną, vynas išpilstomas į butelius. Prieš antrąją fermentaciją įpilama apie 15% raudonojo (Pinot Noir) vyno i6 geriausių Montagne de Reims Cru augaviečių. Antrinė fermentacija vyksta buteliuose, esant 9 ° C temperatūrai, giliausiuose Pol Roger rūsiuose (33 metrai žemiau gatvės lygio).
Šampano pagaminama ribotas kiekis.
Patiekti 6-8 °C temperatūros kaip aperityvą, prie makaronų sviesto padaže, pagardintų trumais ir krabo mėsa, keptos lašišos kepsnio ar morenginio deserto su šviežiomis uogomis.
This rich Champagne highlights ripe Pinot Noir that glories in its red fruits and structure. Just ready to drink, the wine has intensity and well-textured acidity at the end. Drink now.
Išskirtinumas ir elegancija - du žodžiai, geriausiai apibūdinantys Pol Roger šampano namus, tad nenuostabu, jog šių namų gėrimas buvo Vinstono Čerčilio, kurio vardu pavadintas gamintojo "prestige cuvee", favoritas. Daugiau nei 150 metų gyvuojantys šampano namai, yra nepriklausomi ir valdomi tos pačios Roger šeimos, kuri iš kartos į kartą stengiasi gaminti šampaną, kurio kiekvienas butelis tampa šių šampano namų ambasadoriumi. To siekdami Roger šeimos nariai patys atrenka patikimus vynuogių augintojus bei vynuoges, kurias iš jų perka, ir aktyviai dalyvauja šampano gamybos procese.