Raudonasis sausas
Vynas „Carbonnieux“ gaminamas iš kruopščiai atrinktų vynuogių, kurios vinifikuojamos 35 % naujose prancūziško ąžuolo statinėse. Po to vynas 10 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse. Vyno aromate atsiskleidžia deguto, juodojo šokolado ir saldymedžio natos, kurias papildo subtilūs slyvų, cassis ir rūkytos mėsos akcentai, suteikiantys kompleksiškumo ir gylio. Burnoje jaučiamas vidutinis svarumas, o tvirti taninai ir puiki struktūra užtikrina ilgą bei vaisišką poskonį.
Tiekti 16° - 18° C prie anties krūtinėlės, jautienos steiko, morbier sūrio arba tiramisu deserto.
Château Carbonnieux - vienas seniausių Bordo ūkių, įkurtas XIII a. benediktinų vienuolių. 1956 metais ūkį įsigijus Perrin šeimai, "Chateau Carbonnieux" vyno kokybė ėmė sparčiai augti ir 1959 metais šio gamintojo raudonieji ir baltieji vynai buvo įtraukti į Gravo Grand Cru klasifikaciją. Šiuo metu "Château Carbonnieux" priklauso 92 ha vynuogynų, o vyninę valdo trečia Perrin šeimos karta.