Raudonasis sausas
Régnié yra nedidelė, neseniai (1988 m.) Cru statusą gavusi apeliacija. Rožinis granitas suteikia ypatingo kvapnumo, o molio plotai – prieskoniškumo. Ieškokite juodųjų serbentų, gervuogių, persikų ir vyšnių su avietėmis aromatų ir skonių. 1911 m. sodintas vynuogynas, natūralioji vyndarystė.
Pateikti 14 - 16°C prie keptos anties krūtinėlės, kalakutienos, grilyje keptų veršienos patiekalų, vidutinio kietumo arba brandintų (Epoisses) sūrių, farširuotų baklažanų, keptos skumbrės su burokėliais.
This wine with no added sulfur comes from vines planted in 1911. It is structured while also full of blackberry fruits. Ripe tannins complete a concentrated wine. Drink now.
Château de la Terrière -vienas seniausių dvarų regione įsikūręs Cercié, priešais Brouilly kalną nuo XIV a., pačioje Božolė regiono širdyje.
Grégory Barbet, šiandien Château vadovas, yra 9-oji vynuogių augintojų šeimos karta. Jis taip pat yra Domaine de la Pirolette savininkas.
Yoan Pitoiset yra Château de la Terrière vyndarys. Jis taip pat yra daugelio kitų Beaujolais dvarų vynininkystės konsultantas.
Château de la Terrière vynmedžiai yra vidutiniškai 50 metų amžiaus. Jie auga į pietus, pusiaukelėje nuo gilaus, sauso rožinio granito kalvos (Brouilly ir Régnié), daug mangano ir geležies oksido turinčiose dirvose (Moulin-à-Vent) ir gerai nusausintose smėlio dirvose (Fleurie).