Rožinis
Tradicija ir žavesys - šio vyno raktai. Seniausias vyninėje daromas vynas. Vynuogių derlius nurinktas naktį, mechaniškai. Po trumpos maceracijos su žievelėmis, vynuogių sultys fermentuotos nerūdijančio plieno talpose. Švelnios vasaros gėlių puokštės, žemuogių kompoto, saulėje įkaitusio akmens aromatų. Lengvas, jaučiamas subtilus minerališkumas, šviežių braškių poskonio.
Tiekti 10-12 °C kaip aperityvą, prie krevečių, lengvų salotų, minkštųjų sūrių.
Very pale rosé with aromas of chopped apples, pomelos, peaches, sea shells and jasmine flowers. Delicious core of stone fruit here, with a medium body and fresh, creamy finish. From organically grown grapes. Drink now.
Tarp žalių Provanso kalvų, La Sainte Baume regioniniame gamtos parke, saugomoje teritorijoje, įsikūrusi įmonė valdo 100 hektarų vynmedžių plotą. Montagne de la Loube šlaituose,terasomis , kalkakmenio akmenų dirvoje, atskirtomis sauso akmens sienomis, iki 500mvjl susodinti vynmedžiai sukuria įspūdingą vaizdą. Toks aukščio pokytis prideda ypatingo "terroir" charakterio, suteikdamas galimybę išgauti labai išraiškingus vynus. Vyninės savininkai yra tvirtai pasiryžęs išsaugoti ir puoselėti geriausius gamtos išteklius, ėmėsi viso turto pertvarkymo į ekologinį. 2014 m. PACA LPO (Prancūzijos paukščių apsaugos lyga) buvo pakviesta atlikti pradinę ūkio biologinės įvairovės diagnostiką. Gautų aprašų išvados parodė stiprią biologinę įvairovę, kurioje buvo ne mažiau kaip 95 drugių rūšys. ITANCIA fondo paramos dėka kartu su LPO PACA buvo sukurtas drugelių pristatymo projektas. Kartu su LPO PACA buvo parengtas bendras drugelių išsaugojimo projektas. „Château de l’Escarelle“ tapo bandomąja vieta, skirta drugelių tyrimams ir išsaugojimui. Tai apima, pavyzdžiui, įvairias ekologinės inžinerijos iniciatyvas, erdvių, skirtų jų studijoms sukūrimą ir ilgalaikės stebėjimo sistemos sukūrimą. Buvo imtasi turto istorinio, kultūrinio ir gamtos paveldo išsaugojimo ir plėtros, siekiant savininkų noro sukurti „mažą rojaus oazę, kuo arčiau gamtos“. Vyninės modernizavimas- nupirkti naujausi sulčių spaudimo presai, vynuogių rūšiavimo sistema, įsigytos metalinės fermentavimo talpos su galimybe reguliuoti temperatūrą - prasidėjo 2014 metais ją įsigijus Yann Pineau. Visa tai leidžia gaminti aukštus standartus atitinkantį vyną.