Baltasis sausas
Tvirtas, tankus ir tekstūruotas vynas: obuolių, saldžių prieskonių ir džiovintų apelsinų žievelių aromatų. Vidutinio kūno, kvapnaus charakterio, koncentruotas, gerai subalansuotas, minerališkas, ilgo poskonio. Vynas pagamintas iš kalkakmenio terasose auginamų 'Viognier' veislės vynuogių. Vynas 9 mėn. brandintas su mielių nuosėdomis: 20 % vyno naujose 500 litrų talpos statinėse ir 80 % nerūdijančio plieno statinėse.
Tiekti 8 -10°C prie griliuje keptų kalmarų, brusketos su skumbre, vištienos, jūros gėrybių.
Solid, dense and textural with aromas of apples, sweet spices and dried orange rind. Medium body with a delicious, flavorful character, and a focused, well-balanced and persistent finish. From organically grown grapes with Ecocert certification. Drink or hold.
Prieš 20 metų pradėję daryti vyną broliai Pascal ir Jean-Marc Verhaeghe pasirinko kelią, padedantį sunokinti kokybišką vynuogių derlių, mažą derlingumą ir ekologinius ūkininkavimo principus. Apjungdami Burgundijos bei Bordo vyno gamybos tradicijas jie siekia savo vynuose atskleisti Cahors apeliacijos charakterį.