Raudonasis sausas
Svetingo, tačiau tiesmukiško charakterio vynas.
Prisirpusių vynuogių sultys fermentuojamos nerūdijančio plieno talpose. Malolaktinis virsmas pilnai įvyksta.
Tamsios rubino spalvos vynas kvepia juodaisiais serbentais, slyvomis, matės arbata, laukiniais vilkdagiais, žibuoklėmis, kepinių prieskoniais. Energingas, sultingas, gaivus.
Likutinio cukraus kiekis 2g/l.
Brandinimo potencialas iki 5 metų.
Patiekti 16-18 °C prie mėsos troškinių, ant grotelių keptų daržovių, vidutinio kietumo sūrių.
Prieš 20 metų pradėję daryti vyną broliai Pascal ir Jean-Marc Verhaeghe pasirinko kelią, padedantį sunokinti kokybišką vynuogių derlių, mažą derlingumą ir ekologinius ūkininkavimo principus. Apjungdami Burgundijos bei Bordo vyno gamybos tradicijas jie siekia savo vynuose atskleisti Cahors apeliacijos charakterį.