Raudonasis sausas
Vynas gaminamas iš senų vynuogynų, kurių amžius yra ne mažiau kaip 40 metų, derliaus. Vyno fermentacija vyko nerūdijančio plieno talpyklose. Pasibaigus alkoholinei fermentacijai, vynas bręsta 18 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse, kurių 60% yra naujos.
L'Eglise valda užima mažiau nei 7 hektarus. Jis priklauso Castéja šeimai, kaip ir Châteaux Batailley ir Trotte Vieille. Vynuogynų amžius siekia apie 30 metų. Tai sodrios, žvilgančios violetinės spalvos, intensyvaus gaivumo bei veržlaus aromato vynas. Burnoje ryškūs vaisių akcentai, ilgai išliekantis poskonis. Ilgas brandinimo potencialas, rekomenduojama gerti 2024-2035 m.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie raudonos mėsos troškinių su miško grybais, žvėrienos.
Silky, creamy, fresh, luscious dark plums, chocolate, licorice with flowers, and just a hint of espresso in every gorgeous, sensuous sip, and sniff. This is a fabulous Pomerol and one of the best deals for a high-quality wine from this ever-increasingly expensive appellation. Drink from 2025-2045.