Raudonasis sausas
Rubino spalvos, turinčios granato atspalvių, vynas pasižymi vidutinio intensyvumo aromatu, kuriame jaučiami juodų vyšnių, gervuogių, bruknių kvapai ir juos papildančios kedro, odos ir vanilės natos. Vidutinio svarumo, gaivios rūgšties, tvirtų taninų ir sultingų uogų bei vanilės skonio burnoje.
Patiekti 16-18 C prie mėsos keptos ant grotelių, žvėrienos troškinių.
Shows aromas of currant and sandalwood. Medium-bodied, with a solid core of fruit, ripe tannins and a silky, fruity finish. Best after 2009.
Best 2007-2017.
Pauillac komunoje įsikūrusiam ūkiui priklauso 60 ha vynuogynų, apsodintų Cabernet Sauvignon ir Merlot vynmedžiais, kuriuose dominuoja žvirgždo, kalkakemnio ir molio dirvožemis. Po fermentacijos plieno talpose vynas dažniausiai apie 18 mėnesių yra brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, kurių 60% yra naujos.