Raudonasis sausas
Po kelerių metų eksperimentų 2021 m. yra pirmieji perėjimo prie ekologinio ūkininkavimo metai. Ūkis siekia gauti sertifikatą 2024 m. Rankomis skintos vynuogės rūšiuojamos taip pta rankiniu būdu. Fermentacija vykdyta reguliuojamoje temperatūroje nerūdijančio plieno kubiluose. Vynas 18 mėn, brandintas prancūziško ąžuolo statinėse (60% naujos).
Šis vynas, tai tarsi vyšnia ant torto bet kuriai ypatingai progai. Žaisminga vaisių, prieskonių ir tabako puokštė pasižymi sudėtinga aromatų struktūra ir išskirtiniu subtilumu, Juodosios vyšnios, raudonosios slyvos, juodieji pipirai sukuria individualią tekstūrą. Puikiai subalansuotas vynas vilioja švelniu kartelėjimu.
Tiekti 16–18 °C temperatūros prie jautienos kepsnių, mėsainių, troškinių su grybais.
A firm and linear wine with crushed stone and some citrusy acidity, Medium body, creamy tannins and a fresh finish. Lively at the end. Currant, blackberry and fresh tobacco in the aftertaste. 75% cabernet sauvignon.
Château Rauzan-Ségla - klasifikuotas Margaux apeliacijos ūkis, kuriam priklauso 51 ha vynuogynų, apsodintų Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc ir Petit Verdot vynmedžiais. Šis Bordo ūkis pasižymi turtinga istorija, kurios metu būta visko, tačiau nuo 1996 metų, kuomet Rauzan-Segla nusipirko Chanel, vyno kokybė kiekvienais metais ėmė augti. Dabartiniai Rauzan-Segla vynai skirti ilgam brandinimui, su kompleksišku prieskonišku ir gėlišku aromatu, koncentracija, vaisių tyrumu ir derme, kurią retam pavyksta pasiekti.