Rožinis sausas
Jausmai ir galia, elegancija ir subtilumas, - taip apibūdinčiau šį vyną. ( vyno ekspertė Daiva Mumgaudienė).Vynas daromas iš atskiro, Clos de Capelune, aukščiausiai Provanso regione pasodinto vynuogyno derliaus. Vynas brandintas ąžuolo statinėse.
Vynuogių sulčių fermentacija ir maceracija vyko nerūdijančio plieno talpose, kiek žemesnėje temperatūroje nei įprastai. Arbūzų, morelių, granatų, melionų, rausvųjų greipfrutų aromatų. Gaivus, švelnus, emocingas.
Tiekti 8° C temperatūros prie raviolių su langustinais, bulvių šiaudelių su trumų kremu, šviežių figų pyrago su migdolų pieno ledais.
„Château Saint-Maur“ yra vienas iš aštuoniolikos Provanso ūkių, kuriam nuo 1955 m. buvo suteikta „Cru Classé“ kategorija, dar prieš sukuriant Côtes de Provence apeliaciją. Nuo 2011 m. „Château Saint-Maur Cru Classé“ priklauso Roger Zannier ūkiui, kuris turi apie 100 hektarų vynmedžių, esančių Sen Tropezo įlankoje. „Château Saint-Maur Cru Classé“ vynai yra kompetencijos ir gyvenimo meno sinonimai.