Rožinis sausas
Kompetencija,- taip apibūdinčiau šį vyną. (vyno ekspertė Daiva Mumgaudienė). Elegantiškas, gaivus, švelnus, minerališkas vynas kvepia mangais, pasifloromis, persikais, citrusais. Vyno fermentacija ir maceracija vykdyta nerūdijančio metalo talpose gana žemoje temperatūroje, vėliau jis brandintas tose pačiose statinėse, kad būtų išsaugotas vaisių skonis ir šviežumas bei grynumas. Puikus rožinis vynas, kurio minerališkumas kilęs iš molio ir kalkakmenio dirvožemio, kuriame gausu skalūnų ir kvarco.
Patiekti 6-8 °C temperatūros prie cukinijų žiedų, įdarytų rikotos sūriu, ant grotelių keptos kefalės, tuno kepsnio su Provanso žolelėmis.
„Château Saint-Maur“ yra vienas iš aštuoniolikos Provanso ūkių, kuriam nuo 1955 m. buvo suteikta „Cru Classé“ kategorija, dar prieš sukuriant Côtes de Provence apeliaciją. Nuo 2011 m. „Château Saint-Maur Cru Classé“ priklauso Roger Zannier ūkiui, kuris turi apie 100 hektarų vynmedžių, esančių Sen Tropezo įlankoje. „Château Saint-Maur Cru Classé“ vynai yra kompetencijos ir gyvenimo meno sinonimai.