Rožinis sausas
Gaiva, elegancija, grakštumas, - taip apibūdinčiau šį vyną (vyno ekspertė Daiva Mumgaudienė). Vynuogių sulčių fermentacija ir maceracija vyko nerūdijančio plieno talpose, kiek žemesnėje temperatūroje nei įprastai. Pasibaigus alkoholinei vyno fermentacijai, pašalintos vynuogių odelės ir vynas paliktas dar pora mėnesių brandinti tose pačiose talpose.
Raudonųjų serbentų, agrastų, rabarbarų, neprinokusių žemuogių aromato. Traškus, subtilus, aiškus, gaivios rūgšties.
Tiekti 10-12 °C prie jūros gėrybių, veršienos suktinukų su žolelėmis ir parmezanu, lašišos tartaro, šviežios ožkos sūrio su raudonųjų serbentų žele, braškių pyrago.
„Château Saint-Maur“ yra vienas iš aštuoniolikos Provanso ūkių, kuriam nuo 1955 m. buvo suteikta „Cru Classé“ kategorija, dar prieš sukuriant Côtes de Provence apeliaciją. Nuo 2011 m. „Château Saint-Maur Cru Classé“ priklauso Roger Zannier ūkiui, kuris turi apie 100 hektarų vynmedžių, esančių Sen Tropezo įlankoje. „Château Saint-Maur Cru Classé“ vynai yra kompetencijos ir gyvenimo meno sinonimai.