Raudonasis sausas
Atskiro 1 ha vynuogyno vynas, kuriame auga 85 metų Merlot ir Cabernet Franc vynmedžiai. Intensyvios spalvos, galingo juodų uogų aromato, kurį papildo šiam vynuogynui būdingas minerališkumas. Nepaprastai sultingas burnoje, tvirtų taninų ir labai ilgai trunkančio poskonio.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie griliuje keptos mėsos, žvėrienos troškinių su grybais ar daržovėmis.
A Jonathan Maltus wine. Spicy and compact on the nose. Round and succulent without any exaggeration on the finish except it’s a little pinched. Good ripe fruit in the beginning but slightly hard work towards the end!
1994 m. britas Jonathanas Malthusas įgyvendino savo seną svajonę – pardavė jam priklausančią pramonės inžinerijos firmą ir nusipirko vynuogyną pačioje Prancūzijos vyndarystės širdyje – Bordo, Saint-Emillione. Ten jis prisidėjo prie maištingo garagistes judėjimo, kuriam priklausė išradingi mažų vynuogynų savininkai, siekę gaminti mažus kiekius unikalaus, žaismingo vyno, pasižyminčio koncentracija, tačiau išlaikančius lengvą vaisiškumą. J. Malthuso vynai greitai iškovojo pripažinimą konservatyviajame Bordo regione: drąsios vyndarystės technologijos (ypatingai maži derliai, dvigubas vynuogių perrinkimas, fermentavimas žemoje temperatūroje) padėjo britų vyndario vardui atsidurti Saint-Emilliono grand cru sąraše.