Raudonasis sausas
La Gloire de mon Père (liet. Mano tėvo šlovė) pavadinimas kalba apie šio vyno statusą. Turtingos struktūros, švelnių taninų, salstelėjusio poskonio, bet gaivios rūgšties vynas kvepia miško uogomis, saldymedžiu, šokoladu, žibuoklėmis, skrudinta duona.Ilgas maceravimas - 30 dienų. Filtravimas minimalus. Brandinimas 500 litrų statinėse 12 mėnesių, po to 6 mėnesius nerūdijančio plieno statinėse.
Tiekti 16-18 °C prie ant grotelių keptos antienos, miško grybų, baklažanų apkepo.
There is a rich element of Malbec in this wine. It blends well in a balanced wine, with blackberry flavors and hints of spice. The wine is likely to be ready from 2024. Organic.
Išeivių iš Italijos įkurta vyninė Beržerake šiuo metu valdoma jau trečios kartos. Ypatingas dėmesys yra skiriamas darniai vyninkystei, kurios tikslas kuo mažiau pakenkti gamtai bei ją puoselėti. http://www.chateautourdesgendres.com/