Raudonasis sausas
Prelius – senovinis druskos ežeras, kuriame etruskai vertėsi žuvininkyste ir druskos gamyba. Ombrone potvyniai lėtai užpildė ežerą, sukurdami derlingą Toskanos Maremmos dirvą. Čia vienuoliai benediktinai įkūrė savo abatiją ir pradėjo auginti vynmedžius, tiksliau Prilės rajone, šiuolaikišku pavadinimu Prelius, kuriame ir auga Voplaia vynmedžiai. Išrenkamos geriausios Sangiovese, Cabernet Sauvignon ir Merlot statines po 12 mėnesių brandinimo.
Prieš pateikiant rinkai vynas butelyje stovi dar 12 mėnesių. Daug kūno, daug charakterio, daug sielos.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie griliuje keptos mėsos, žvėrienos troškinių su grybais ar daržovėmis.
Vyninę su 360 hektarų vynuogynų pagal organinės žemdirbystės principus valdo Mascheroni šeima. Įdomu, kad 12- o amžiaus Volpaia miestelį - tvirtovę italų žinynas „Gambero Rosso“ laiko unikaliausia Chianti vieta, o anot „Wall Street Journal“ įvardija jį kaip vieną iš 7 Italijos stebuklų. „Castello di Volpaia“ laikomas super klasikiniu Italijos vyno gamintoju. Beveik visi raudonieji vynai daromi iš Sangiovese vynuogės, kaip įprasta regione. Taip pat daromi: „Balifico“ (supertoskanietis), „Vin Santo” (saldusis iš vytintų vynuogių), Vermentino (baltasis).