Šeimos armanjako istoriją pradėjo Jean'as Darroze - žymus ir aistringas regiono virtuvės šefas. Drauge su sūnumi Francis, puoselėdami šeimos kulinarinę kelionę, jie ėmė kolekcionuoti skirtingų regiono ūkių armanjakus. Vėliau, jau Francis sūnus Marc'as, prisijungė prie tėvo ir drauge jie tapo įžymiaisiais, vienos prancūzų rašytojos pramintais "Lobių Medžiotojais", nenuilstančiais šio auksinio skysčio gamybos paslapčių tyrinėtojais. Šiuo metu kompanijai vadovauja Marc'as. Darroze šeimos armanjakai pripažinti kaip vieni geriausiai vertinamų rinkoje.
Rudai auksinės spalvos gėrimo aromate dominuoja aukščiausios kokybės ąžuolo įtaka: kavos, odos, šokolado, lazdyno ir graikinių riešutų aromatai.
Burnoje gėrimas sodrus, pilno kūno, dominuoja džiovintos figos, saldymedis, šokoladas.
Poskonis ilgas, galingas, elegantiškas.