Šeimos armanjako istoriją pradėjo Jean'as Darroze - žymus ir aistringas regiono virtuvės šefas. Drauge su sūnumi Francis, puoselėdami šeimos kulinarinę kelionę, jie ėmė kolekcionuoti skirtingų regiono ūkių armanjakus. Vėliau, jau Francis sūnus Marc'as, prisijungė prie tėvo ir drauge jie tapo įžymiaisiais, vienos prancūzų rašytojos pramintais "Lobių Medžiotojais", nenuilstančiais šio auksinio skysčio gamybos paslapčių tyrinėtojais. Šiuo metu kompanijai vadovauja Marc'as. Darroze šeimos armanjakai pripažinti kaip vieni geriausiai vertinamų rinkoje.
Tai 50 metų ąžuolo statinėje brandintas armanjakas. Gėrimo aromatinės ir skoninės savybės pasižymi oda, skrudintais riešutais ir šokoladu.
Patiekti kambario temperatūroje gėrimui skirtoje taurėje. Prieš ragaujant rekomenduojame keletą minučių palikti taurėje.