Šeimos armanjako istoriją pradėjo Jean'as Darroze - žymus ir aistringas regiono virtuvės šefas. Drauge su sūnumi Francis, puoselėdami šeimos kulinarinę kelionę, jie ėmė kolekcionuoti skirtingų regiono ūkių armanjakus. Vėliau, jau Francis sūnus Marc'as, prisijungė prie tėvo ir drauge jie tapo įžymiaisiais, vienos prancūzų rašytojos pramintais "Lobių Medžiotojais", nenuilstančiais šio auksinio skysčio gamybos paslapčių tyrinėtojais. Šiuo metu kompanijai vadovauja Marc'as. Darroze šeimos armanjakai pripažinti kaip vieni geriausiai vertinamų rinkoje.
Armanjakas brandintas 29 metus ąžuolo statinėse. Išpilstytas 2018 metais.
Aukso spalvos su gintaro atspalviais. Kvapai gryni ir ryškūs. Juntami džiovintų vaisių (migdolų, figų, slyvų) ir skrudėsių kvapai (duonos, tabako). Gomurį atakuoja švelnūs ir subtilūs taninai. Juntami cukruotų abrikosų, apelsinų žievelių ir figų skoniai.
Patiekti kaip didžestyvą, bet puikiai tinka prie tortilijų, antienos patiekalų, sūrių, juodojo šokolado.