Baltasis sausas
Vynas daromas iš atskiro vynuogyno žavi savo elegancija ir grakštumu. Alkoholinė fermentacija vykdyta naudotose prancūziškose ąžuolo statinėse. Vėliau vynas brandintas 12 mėn.su nuosėdomis 25hl ąžuolinėse talpose. Vynas tik šiek tiek filtruojamas prieš išpilstant. Ryškių citrusinių ir tropinių vaisių bei medaus natų vynas pasižymi puikiu balansu, platumu ir minkšta tekstūra bei gaiva. Ilgas brandinimo potencialas.
Tiekti 10-12 °C prie jūros gėrybių, žuvies patiekalų, baltos mėsos lengvesnių patiekalų.
„De Martino“ vyndarių tikslas – sukurti vyną, atspindintį vietinį terroir ir parodyti Čilės regionų įvairovę. Todėl „De Martino" vyndariai nuolat keliauja po skirtingas Čilės vietoves, ieškodami unikalių plotų individualaus, išskirtinio vyno gamybai. Jų norai ambicingi – įrodyti pasauliui, kad Čilėje gali būti daromas aukščiausios kokybės ir kategorijos vynas. Vyninės daromi vynai turi nemažai europietiškam vynui būdingų bruožų - jiems būdinga gaivi rūgštis, vaisiškų bei žemiškų natų dermė aromate bei skonyje, Naujojo Pasaulio vynams neįprastas minerališkumas. Siekdami parodyti Čilės išskirtinumą „De Martino“ tapo vienais geriausių Carmenere vynuogės specialistų ir pirmuoju gamintoju ėmusiu eksportuoti šios vynuogės vynus į užsienio šalis. Šiuo metu vyninė yra itin aukštai vertinama vyno kritikų bei mėgėjų, o jos daromi atskirų vynuogynų vynai patenka tarp geriausiai vertinamų vynų Čilėje.