Baltasis sausas
Aromatingas vynas, pasiskolinęs šiek tiek vanilės ir prieskonių iš dalinio brandinimo ąžuolo statinėse daromas iš atrinktų 'Gaillard' and 'Chateau Gimont' vynuogynų derliaus. Čia dominuoja kalkakmenio ir priemolio dirvožemis.
Vynas brandintas 9 mėnesius prancūziško ąžuolo statinėse ir nerūdijančio plieno talpose.
Gaivus vynas kvepia šviežiomis kriaušėmis, kinkanais, ananasais, medumi. Burnoje juntama gaivumo pojūtį suteikianti, citrusinių vaisių rūgštis bei ilgai trunkantis, subalansuotas poskonis.
Tiekti 10-12 °C temperatūros prie mėsingų žuvų (oto, menkės), ant griliaus skrudintos vištienos ar lašišos kepsnio.
Nedideliame Jura regione „Rolet“ vyninę 1942 metais įkūrė Desire Rolet. 1958 metais visi 4 jo vaikai nusprendė tęsti šeimos verslą ir perėmė vyninės valdymą iš tėvo. Vyninė pamažu įsigijo vis daugiau premium vynuogynų Arbois, Côtes du Jura ir L’Étoile apeliacijose. Vynuogės visada skinamos tik rankomis, nors stačiuose vynuogynuose tai išties nėra lengva užduotis. Vynuogynuose niekada nenaudojami pesticidai ir herbicidai. „Rolet“ vyninėje šeima kantriai magnum dydžio buteliuose kaupia brandaus vyno archyvą, kuris po specialaus užsakymo išsiunčiamas tik patikrinus vyno kokybę ir pakeitus kamštį nauju.