Putojantis sausas
Smulkūs burbuliukai, nedidelis kiekis alkoholio, gyvumas ir gaivus vaisiškumas - idealus vasaros aperityvas. Dalinė fermentacija vykdyta nerūdijančio metalo talpose. Vynas be pridėtinių sulfitų. Kvepia obuoliais, ramunėlėmis, šviežiais javais, citrinžiedžiais.
Tiekti 6-8 °C temperatūros prie lengvų salotų, riebios baltos žuvies, minkštų riebesnių sūrių.
"Domaine Albert de Conti" istorija prasidėjo 1920-aisiais, kai Vincenzo de Conti persikėlė iš Italijos į pietvakarių Prancūziją ir padėjo pamatus ilgalaikiam šeimos vyno paveldui. 1963 m. jo sūnus Albertas pasodino vynuogynus Saint-Julien d'Eymet vietovėje, kurią jo sūnus Francis 1990 m. išplėtė į Château Tour des Gendres. Šiandien naujoji karta, Franciso vaikai Guillaume'as ir Paulis, kartu su Yann Lecoindre'u atgaivino šią vietą. Dabar jie valdo 30 hektarų, taikydami ekologinius, biodinaminius ir agromiškininkystės metodus, kad pagerintų dirvožemio sveikatą ir biologinę įvairovę.