Raudonasis sausas
Nepaprastai prabangus ir elegantiškas Antoine'o Jobardo kūrinys ir toliau darantis įspūdį. Vynas atsiveria raudonųjų aviečių, vyšnių, saldymedžio, dūmų, prieskonių aromatais, minerališkas. Vidutinio kūno, puikaus balanso, sluoksniuotas vynas 12 mėn. brandintas ąžuolo satinėse (20% naujose). Nokių taninų, gyvos rūgšties, ilgo poskonio. 45 metų vynmedžiai auga molio ir kalkamenio dirvoje.
Tiekti 12-14°C prie laukinės paukštienos, skrudintos antienos, plėšytos antienos su bulvėmis, ant grotelių skrudintų plonų kiaulienos šoninės juostelių su anyžiumi, kepto tuno.
Šis šeimos ūkis buvo įkurtas apie 1860 m. Meursault ir dabar jam vadovauja penktoji karta Antoine'as Jobardas.
Antoine'as, vienintelis sūnus (jis turi dvi seseris), 2002 m. prisijungė prie savo tėvo François ir 2007 m., tėvui išėjus į pensiją, prisiėmė visą atsakomybę. Ūkiui priklauso 4,8 ha ploto stulbinančių vynuogynų rinkinys, daugiausia Meursault komunoje bei Charmes, Porusots ir Genevriere. Pagrindinė Antuano filosofija yra ta, kad svarbiausia darbo dalis atliekama vynuogynuose. Vyno gamyba yra tradicinė, naudojant iki 20% naujo ąžuolo, naudojami standartinio dydžio statinės (225l). Vynai brandinami ilgiau nei įprastai 18-24 mėn. Gauti vynai yra gilūs, iškalbingi, minerališki. „Meursault“ vynai, garsėja ilgaamžiškumu.