Raudonasis sausas
Subalansuotas, geros struktūros, švelnių taninų vynas daromas iš atskiro Le Clos Guillot vynuogyno, augančio viršutinėje pietinio šlaito dalyje. Čia dominuoja kalkakmenio uolienos su paviršiniu molio sluoksniu.
Prisirpusių vynuogių sultys dalimis fermentuojamos cementinės talpose ir ąžuolinėse statinėse. Vėliau vynas 12 mėnesių brandintos naudotose ąžuolo statinėse, papildomai 9 mėn. cementinėse talpose.
Vynas kvepia vyšniomis, slyvomis, trešnėmis, gervuogėmis, saldymedžiu, saldžiuoju tabaku, čili, daržinėmis pupelėmis, paprika.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie mėsos troškinių su daržovėmis ir miško grybais.
Domaine Bernard Baudry – vienas iš žinomaisių Chinon apeliacijos Luaros slėnyje. Bernardo ir jo sūnaus Matthieu gaminamo vyno stilius pabrėžia ryškius, švarius, tobulai sunokusių Cabernet Franc vynuogių skonius ir kvapus. Šitai pasiekti padeda moderni vynininkystė bei tvarios žemdirbystės praktika 30 ha nuosavų vynuogynų.