Baltasis sausas
Vynuogės surenkamos iš skirtingų augaviečių (Verdigny, Sury en vaux, Chavignol), kurios turtingos kalkakmenio ir molio dirvožemiu. Vidutinis vynmedžių amžius 20- 30 m.
Vynas fermentuojamas nerūdijančio plieno statinėse su kontroliuojama temperatūra ( 16- 18 °C).
Išraiškingas ir ilgai išliekantis vyno aromatas, pasižymintis baltų gėlių, nokių citrinų ir greipfruitų natomis.
Serve at 10-12 °C with white meat with cream, poultry, fish, shellfish, cheeses.
The 12th generation now runs the Chatelain area of 30 hectares of vines, in Pouilly-Fumé, spread over 6 towns of the 7 in the designation. A lot of creative freedom and meticulous selection of blends allow us to propose a well worked, balanced and very distinctive wine. There are today, in the vintages of the Chatelain domain, all the knowledge and work of a wine-maker. But it is also, the legacy from generations to generations of the love for winemaking.