Baltasis sausas
Gaivus, pikantiškas, saulėtas, lengvas, žoliško, lengvai pipiriško poskonio. Gelsvai žalsvo atspalvio vynas kvepia baltažiedėmis gėlėmis, agrastais, kriaušėmis, citrusiniais vaisiais.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie įvairių žuvies patiekalų, jūros gėrybių, šparagų, ožkos pieno sūrių.
Dar 14 amžiuje kilnioji Loré de la Ragotière šeima įkūrė Château de la Ragotière ūkį, kūrį 1979 Įsigijo broliai Bernard, Francois, ir Michel Couillaud. Naujieji šeimininkai bekompromisiškai dirba aukštesnės kokybės ir geresnės terroir išraiškos linkme. Muscadet Sevre et Maine apeliacijoje įprasta po fermentacijos vyną dar kurį laiką laikyti su mielių nuosėdomis (sur lie) taip suteikiant jo skoniui kompleksiškumo ir tekstūros.