Konjakas daromas iš rinktinių vynuogių, auginamų pačiuose geriausiuose Konjako regiono augavietėse - Grande Champagne. Brandintas 5 metus ąžuolo statinėse, kuriuose prieš tai buvo laikomas kalvadosas. Konjako gamyboje nenaudojama dažomoji karamelė, pridėtiniai cukrūs, bei sulfitai. Riboto leidimo konjakas.
Aromatas: netikėtų šviežių obuolių, keptų obuolių, bičių vaško.
Skonis: struktūriškas ir sodrus, juntami karamelizuoti obuoliai, šviežūs migdolai, vanilė, saldžių prieskonių, cinamono natos.
Poskonis: ilgas, švelnus, sodrus.
Rekomenduojame prie obuolių tarte tatin, tamsaus šokolado desertų, keptų foie gras.
„Domaine Drouet“ - Konjako regiono širdyje įsikūręs prestižinis gamintojas, garsėjantis išskirtinio konjako, kuriame įkūnijamas šio garbingo gėrimo meistriškumas ir paveldas, gamyba. Šeimai priklausančioje valdoje, kurios šaknys siekia XIX a., derinamos laiko patikrintos tradicijos ir naujoviški gamybos metodai.
„Domaine Drouet“ užima apie 40 ha dviejose geriausiose konjako vynuogių auginimo vietovėse - 70% Grande Champagne ir 30% Petite Champagne. Dvaro įsipareigojimas tvariai vynuogininkystei ir kruopščiai vynuogynų priežiūrai užtikrina, kad būtų renkamos tik geriausios ‘Ugni Blanc’ vynuogės, kurios lemia sodrų ir sudėtingą konjako charakterį.
Palikimas, kurį puoselėja konjako gamintojai, sulaukia žinovų ir kolekcininkų pripažinimo visame pasaulyje. Tad „Domaine Drouet“ konjakai - tai ne tik spiritiniai gėrimai, bet ir paveldo, kokybės, aistros ir nesenstančio žavesio, kurį suteikia vienas iš žymiausių Prancūzijos gėrimų gamintojas, šventė.