Baltasis sausas
Vynas daromas iš dešinėje Sereino upės pusėje augančio 40 metų „Mont de Milieu“ vynuogyno, kuriame vyrauja kalkiniai molio dirvožemiai, kurį sudaro milijardai mažų suakmenėjusių austrių lukštų, vadinamų ostrea virgule.
Derlius renkamas rankiniu ir mechaniniu būdu. Alkoholinė ir malolaktinė fermentacijos, bei vyno brandinimas vykdytas nerūdijančio plieno talpose.
Vynas pozicionuojamas tarp geriausių 1er Cru. Švelniai gelsvos spalvos su pilkais atspalviais vynas kvepia geltonais obuoliais, melionais, baltaisiais persikais, akacijomis, karambola. Elegantiškas, kompleksiškas, ilgaamžis, koncentracija arti Grand Cru.
Tiekti 11-13 ° C prie jūros gėrybių, vištienos patiekalų, riebesnių minkštųjų sūrių.
Servin šeima reziduoja Chablis regione nuo 1654 metų ir didžiąją laiko dalį skyrė vynuogių auginimui ir vyndarystei. Ūkiui priklauso 32 ha vynuogynų, iš jų nemaža dalis Premier ir Grand Cru vynuogynuose. Kai vyninei pradėjo vadovauti Fransua Servinas, kasmet kokybė akivaizdžiai gerėja. Jis naujai užsodino vynmedžius, laikydamasis žymiai didesnio tankumo, nei tai įprasta regione ir to pasekoje išgavo ypatingą uogų koncentraciją; geriausiuose Servin turimuose plotuose derlius renkamas tik rankiniu būdu. Fransua stengiasi derinti tradicinės ir moderniosios vyndarystės metodus, naudoja plienines fermentacijos talpas, tačiau nemažai jo vynų turi ir ąžuolo „prisilietimo“, o Grand Cru vynai beveik visi fermentuoti ąžuolo statinėse. http://www.domaine-servin.net/