Raudonasis sausas
Tai stulbinantis, įtaigus, išskirtinis vynas, kuris gražiai perteikia ilgai, lėtai bręstantį 2019 m. derliaus grakštumą. Intensyvus ir rafinuotas vynas atsiskleidžia giliais mėlynų uogų, Bigarreau vyšnių ir žibuoklių aromatais, kuriuos seka subtilios rozmarino, mentolio, trumų, grafito natos. Švelnumo, neįtikėtino raiškumo ir subtilumo išraiška vyne. Tobulai prinokę ir tankūs taninai palaiko vyno jaunatvišką energiją. Labai ilgas poskonis, lydimas vulkaninio dirvožemio natų, išmargintų Madagaskaro vanilės, cinamono, džiovintų rožių skoniais, minerališkas. Vynas 19 mėnesių brandintas naujose prancūziško (93%) ir austriško ąžuolo statinėse (7%).
Patiekite 16-18 °C su intensyviais jautienos, avienos kepsniais.
Deep purple-black in color, the nose of the 2019 Cabernet Sauvignon slowly unfurls to reveal a gorgeous perfume of violets and roses over a core of kirsch, boysenberries and cassis, plus hints of redcurrant jelly and menthol, emerging into wafts of pencil lead and truffles. Medium to full-bodied, the palate is built like a brick house, featuring very firm, wonderfully ripe, grainy tannins and bold freshness to support the vivacious, tightly wound black and red fruit layers, finishing long and mineral laced. It's a stunning, evocative, singular wine that so beautifully captures the long, slow-maturing grace of the 2019 vintage.
Eisele Vineyard laikoma viena iš Kalifornijos kultinių vyno daryklų. „Wine Spectator“ rašytojas Jamesas Laube'as vyninę priskyrė „penkių žvaigždučių“ vyno darykloms ir įtraukė į Robertą M. Parker, Jr. knygą „Didžiausi pasaulio vyno ūkiai: šiuolaikinė perspektyva“. Michel Bettane ir Thierry Desseauve knygoje „Didžiausi pasaulio vynai“ Eisele vynuogynas buvo vadinamas kultiniu objektu. Eisele Vineyard 1969 m. įsigijo Miltonas ir Barbara Eisele, anksčiau ūkis buvo žinomas kaip Araujo Estate (pervadintas 2016 metais). Ūkio vizija -gaminti iš ekologiškai ir biodinamiškai užaugintų vynuogių aukščiausios kokybės vynus, bei išreikšti Eisele Vineyard unikalumą: intelektualų griežtumą, nuolankumą ir didžiausią pagarbą žemei. Ekologiškai ūkininkaujama nuo 1998 m., o biodinamiškai – nuo 2000 m., pastaruosius penkiasdešimt metų ūkis garsėja Cabernet Sauvignon vynuogės vynais, kurie turi išskirtinį gylį, eleganciją ir ilgaamžiškumą.