Baltasis sausas
Vynas yra dviejų Sauvignon Blanc klonų mišinys: Sauvignon Musque su šiek tiek egzotiškais skoniais ir Sauvignon Blanc su liesa, smailia struktūra, sukuria didelį malonumą teikiantį vyną, bylojantį apie ilgas šiltas vasaras ir sausą akmenuotą dirvožemį. 2021 m. derliaus vynas kvepiantis, egzotiškas: lengvai atsiveria baltų gėlių ir cukruotų nektarinų kvapais įsukdamas į neįtikėtinai subtilias raudonojo greipfruto, apelsinų žiedų, varškės su citrinomis, baltojo muskuso ir austrės lukšto natas. Krikštolinio minerališkumo, ilgo poskonio vynas. Vynas laikytas su mielių nuosėdomis 12 mėnesių: nerūdijančiame pliene (21%), betoniniuose kiaušiniuose (22%), naudoto (30%) ir naujo ąžuolo (27%) statinėse.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie kepto omaro, plekšnės grietinėlės padaže, jūros gėrybių, šviežio/ brandinto ožkos pieno sūrio (Crotin).
The 2021 Sauvignon Blanc, which includes a lot of Musqu clone, is a perfumed, exotic, incredibly floral example of the variety that just about jumps out of the glass. With bright acidity, medium body, and beautiful overall balance, it can be enjoyed today but will be even better with 2-3 years of bottle age and, I suspect, will evolve for over a decade if you're so inclined.
This is a beautiful wine showing a complex range of aromas and flavours including notes of grapefruit, hints of melon and tropical fruits, fresh hay, and a mineral element that brings focus and depth to the wine as a whole. There is a pleasing mouthfeel that balances fresh, juicy acidity, with just enough tension, and textural fleshiness to keep the focus on elegance with pleasure. Fresh, refined and lengthy. It wants more time in bottle but already offers a sense of completeness that speaks well of its future. The Sauvignon Blanc from this site consistently ages a long time, so anyone who enjoys aged white wine should feel free to keep this bottle in cellar to enjoy for years to come.
Eisele Vineyard laikoma viena iš Kalifornijos kultinių vyno daryklų. „Wine Spectator“ rašytojas Jamesas Laube'as vyninę priskyrė „penkių žvaigždučių“ vyno darykloms ir įtraukė į Robertą M. Parker, Jr. knygą „Didžiausi pasaulio vyno ūkiai: šiuolaikinė perspektyva“. Michel Bettane ir Thierry Desseauve knygoje „Didžiausi pasaulio vynai“ Eisele vynuogynas buvo vadinamas kultiniu objektu. Eisele Vineyard 1969 m. įsigijo Miltonas ir Barbara Eisele, anksčiau ūkis buvo žinomas kaip Araujo Estate (pervadintas 2016 metais). Ūkio vizija -gaminti iš ekologiškai ir biodinamiškai užaugintų vynuogių aukščiausios kokybės vynus, bei išreikšti Eisele Vineyard unikalumą: intelektualų griežtumą, nuolankumą ir didžiausią pagarbą žemei. Ekologiškai ūkininkaujama nuo 1998 m., o biodinamiškai – nuo 2000 m., pastaruosius penkiasdešimt metų ūkis garsėja Cabernet Sauvignon vynuogės vynais, kurie turi išskirtinį gylį, eleganciją ir ilgaamžiškumą.