Raudonasis sausas
Vynas, sukuriantis intensyvų ir tankų gervuogių, juodųjų serbentų ir vaisių skonį su gaiviais taninais, daromas iš vynmedžių uogų, kurių vidutinis amžius 45 metai, jie auga Côte de Beaune regione. Fermentacija vykdyta nerūdijančio metalo talpose, vėliau vynas supiltas į ąžuolo statines (apie 20% naujos) ir brandintas mažiausiai 12 mėn. Prieš išpilstant į butelius vynas dar 3-4 mėn. praleidžia metalo talpose. Vynas demonstruoja gaivius aromatus: atsiskleidžia vyšnios, avietės, braškės, kompleksiškumo suteikia grybų ir drėgnų lapų kvapai. Burnoje vynas lengvas ir elegantiškas, pasižymintis spanguolių, vyšnių ir subtilių prieskonių natomis bei minerališkais tonais. Vynas turi daug gaivios rūgšties kurią suvaldo šilkiniai taninai ilgai išliekantys poskonyje.
Vynuogyne praktikuojama organinė vyndarystė (tačiau vynuogynas nėra sertifikuotas).
Tiekti 14°C prie keptos lašišos su krapų padažu, jautienos krūtininės, keptų portobello grybų.
Vyninei „François Mikulski“ vadovaujantis išeivio iš Lenkijos sūnus François savo neįprastą regione pavardę pavertė pranašumu. Jo gaminamas vynas išsiskiria ne tik skoniu, bet ir išvaizda – ant paprasto vienspalvio butelio baltais dažais tarsi kreida teužrašytas vyndario vardas, pavardė bei vynuogynas. Kadangi šeimos vyninė įsikūrusi Merso (Meursault) apylinkėse, tai ir specializuojasi daugiausia šio kaimelio pavadinimą turinčio ryškaus skonio baltojo vyno gamyboje. Tačiau François augina ir šiek tiek ‘Pinot Noir‘ vynuogių.Šiuo metu šeima valdo 9 hektarus vynuogynų, iš kurių trys ketvirtadaliai skirti baltųjų vynuogių veislėms. Auginamos Merso kaimeliui būdingos ‘Chardonnay‘ ir du nedideli 1929 ir 1948 metais pasodinti ‘Aligote‘ vynuogynai. Likę kiek daugiau nei 2 hektarai užsodinti ‘Pinot Noir‘ vynuogėmis. Gamindamas vyną François Mikulski stengiasi išsaugoti auginimo vietai ir vynuogių veislei būdingas savybes. Tam jis pasitelkia ekologinės vyndarystės būdus. Po itin atidžios kekių atrankos skinant derlių vynuogės atskiriamos nuo kotelių ir pneumatiniu presu švelniai išspaudžiamos. Fermentacijai naudojamos natūralios mielės. Brandinimas statinėse trunka 10–12 mėnesių, tačiau kad ąžuolas neužgožtų vynuogynui būdingo skonio François naudoja ne daugiau kaip 20 proc. naujų statinių.