Raudonasis
Vynuogių sultys prieš fermentaciją 5-6 dienas yra laikomos vėsiai. Alkoholinė vyno fermentacija ir malolaktinis virsmas vyksta nerūdijančio plieno talpose. Vyno gaminimo procesas užbaigiamas 6 mėn. brandinimu nerūdijančio plieno talpose.
Sodraus, vyšnių raudonumo atspalvio vynas pasižymi spanguolių, vyšnių, aviečių, grybų, mėtų aromatais. Burnoje vynas švelnios tekstūros, pilno kūno, vaisiško poskonio.
Kooperatyvas "Les Vignobles Foncalieu" jungia apie 1200 vyndarių ir 7000 ha vynuogynų skirtingose Langedoko apeliacijose, tarp jų Pays d'Oc, Corbieres, Minervois, St Chinian, Fitou, Cabardes, Picpoul de Pinet. Nepaisant dydžio ir įspūdingos gamybos apimties (20 mln. butelių per metus), kai kurių išskirtinių serijų vyno, pavyzdžiui, "Apogée" arba "Les Illustre", pagaminama vos keli tūkstančiai butelių.