Šeimos armanjako istoriją pradėjo Jean'as Darroze - žymus ir aistringas regiono virtuvės šefas. Drauge su sūnumi Francis, puoselėdami šeimos kulinarinę kelionę, jie ėmė kolekcionuoti skirtingų regiono ūkių armanjakus. Vėliau, jau Francis sūnus Marc'as, prisijungė prie tėvo ir drauge jie tapo įžymiaisiais, vienos prancūzų rašytojos pramintais "Lobių Medžiotojais", nenuilstančiais šio auksinio skysčio gamybos paslapčių tyrinėtojais. Šiuo metu kompanijai vadovauja Marc'as. Darroze šeimos armanjakai pripažinti kaip vieni geriausiai vertinamų rinkoje.
Armanjakas 40 metų brandintas ąžuolo statinėse.
Aromate juntamos intensyvios ąžuolo natos, džiovintų uogų, marmelado, vyšnių, agrastų, prieskonių bei karamelės aromatai.
Burnoje armanjakas švelnus, minkštas. Skonyje juntami prieskoniai, ąžuolas, vaisiai, džiovintos vynuogės. Poskonis ilgas, su pieniško šokolado nata.