Raudonasis
Kammembergas viena iš vokiškojo Grand cru kategorijos augimviečių . Vynuogynas išsidėtęs ant stataus pietinio šlaito,kurio viršutinis dirvožemio sluoksnis iš mergelio ir molio dengia gryną kalkakmenį. Tokiomis sąlygomis galima padaryti ypatingos kokybės raudonąjį vyną. Nuo 2006-ųjų Friedrichas Beckeris laikomas geriausiu „Pinot Noir“ gamintoju Vokietijoje.
Šis vynas kvepia trešnėmis, tabaku, juodąja arbata, miško uogomis ir miško paklote, koncentruotas, su tvirtais prinokusiais taninais, labai elegantiškas. Išskirtinės kokybės ilgaamžis vynas.
Tiekti 16 -18 ° C prie raudonos mėsos patiekalų, traškios antienos, minkštų sūrių.
‘Chestnuts on the open fire’ might have been written for this wine, but there is far more to it than just smoky and roasted aromas. Even in 2010 the Kammerberg has turned out a monumental wine with an abundance of fruit. As an estate with over 20 years of serious Pinot Noir experience, they have learned to adapt vinification to each individual vintage’s requirements, and though the tannins of this wine are still substantial, in no way do they smother the presence of ripe cherries and blackberries. Maybe there is a tad more acidity than in previous years, but it is well integrated into the overall structure. Impressive!
Pastaraisiais metais „Weingut Friedrich Becker“ patenka į geriausių Vokietijos vyndarių dešimtuką. Koncentruotas ir rafinuotas šio ūkio "Pinot Noir" primena garsiuosius Burgundijos vynus. Nors ūkio būstinė yra pietų Pfalce, nemaža dalis vynuogynų auginama Elzase, o tai dar praplečia gaminamo vyno įvairovę. Ūkis garsėja ne vien "Pinot Noir", bet ir puikiais baltaisiais "Riesling", "Pinot Blanc" vynais.