Vilnius

  • Stumbrų g. 15, Vilnius
  • +370 5 213 8431
  • stumbrai@vynoklubas.lt
  • I-V 10:00 - 20:00 VI 10:00 - 18:00
  • Rodyti žemėlapyje

Klaipėda

  • Liepų g. 20, Klaipėda
  • +370 46219675
  • klaipeda@vynoklubas.lt
  • I-V 11:00 - 19:00 VI 11:00 - 17:00
  • Rodyti žemėlapyje
G. D. Vajra Nebbiolo Clare J.C. Langhe DOC 2024

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Raudonasis sausas

G. D. Vajra Nebbiolo Clare J.C. Langhe DOC 2024

29,00

Aprašymas

Gaivus, jaunatviškas ir vaisiško stiliaus vynas pagamintas iš jauniausių 'Nebbiolo' vynmedžių derliaus. Vynas, kurio lengvas stilius puikiai tiks mėgstantiems subalansuotus ir dinamiškus vynus.

Vynas gaminamas iš 'Nebbiolo' vynuogių, kurių sultys buvo fermentuojamos nerūdijančio plieno talpose.  Po fermentacijos įvyko malolaktinė fermentacija, suteikianti vynui švelnesnį ir subalansuotą skonį. Vynas buvo trumpai brandintas plieninėse talpose, kad išlaikytų savo šviežumą ir vaisiškumą.

Vynas pasižymi intensyvia vyšnių rubino spalva, kuri atspindi jo gaivumą ir gyvybingumą. Aromatai atveria subtilę rožių žiedlapių, vyšnių, miško uogų ir džiovintų braškių puokštę. Šiuos aromatus praturtina raudonųjų apelsinų, mėtos ir saldžių prieskonių natos, suteikiančios vynui papildomą gilumą ir kompleksiškumą.

Burnoje vynas pasižymi šviežių vyšnių ir aviečių skoniais, kurie puikiai dera su vaisiškais ir šviežiais taninais, suteikiančiais vynui malonią struktūrą. Tai vynas, kurio lengvumas ir gaivumas išsiskiria, tačiau jis išlieka kompleksiškas ir gilus kiekviename gurkšnyje.

Patiekimas

Tiekti 16-18°C prie:

 

  • Kepta jautiena su žolelėmis: Jautienos kepsnys, paruoštas su rozmarinu, čiobreliais ir česnaku, suteiks vynui galimybę atskleisti savo taninus ir šviežumą.
  • Kepta vištiena su prieskoniais: Vištienos kepsnys, pagardintas rozmarinais, balzamikiniu actu ir spalvotais pipirais.
  • Barbekiu kepsniai: Mėsos šašlykai ar barbekiu patiekalai su švelnia marinuota mėsa (pvz., jautiena ar kiauliena), pagardinti prieskoniais, tokiais kaip kuminas, paprika ar čiobreliai.
  • Lazanija su mėsa: Tradicinė lazanija, kurioje susilieja jautienos faršas, pomidorų padažas ir sūris, papildys vyno vaisių ir gėlių natas.
  • Rizoto su miško grybais: Rizoto su miško grybais ir parmezanu leis vynui atsiskleisti su savo subtiliais prieskonių ir vaisių tonais.
  • Pasta su pomidorų padažu: Klasikinė pasta su pomidorų padažu ir šlakeliu raudonojo vyno – paprastas, bet skanus pasirinkimas, kuris puikiai dera su vyno gaivumu.

 

Apie gamintoją

Vajrų šeima išsiskiria iš aplinkinių ūkių skrupulingai augindami ne tik ‘Nebbiolo‘ ar ‘Barbera‘ vynuoges, bet ir ‘Riesling‘ (bene seniausi vynmedžiai Pjemonte) bei paslaptingąsias, regiono karalienei ‘Nebbiolo‘ giminingas ‘Freisa‘. Daugiau apie G.D. Vajra galite sužinoti https://bit.ly/2sB3b5x

Jums galėtų patikti

Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename: