Vilnius

  • Stumbrų g. 15, Vilnius
  • +370 5 213 8431
  • stumbrai@vynoklubas.lt
  • I-V 10:00 - 20:00 VI 10:00 - 18:00
  • Rodyti žemėlapyje

Klaipėda

  • Liepų g. 20, Klaipėda
  • +370 46219675
  • klaipeda@vynoklubas.lt
  • I-V 11:00 - 19:00 VI 11:00 - 17:00
  • Rodyti žemėlapyje
G. D. Vajra Rosabella Rosato 2024

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Rožinis sausas

G. D. Vajra Rosabella Rosato 2024

23,00

Aprašymas

Rosabella vynas – pavasario gėlių ir miško uogų puokštė iš Pjemonto, tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško lengvo, gaivaus ir elegantiško vyno.

 Šis rožinis vynas primena pavasarį: kupiną gėlių ir miško uogų aromatų, su subtiliu minerališkumu ir žavingu rožių rūbu, kuris papildo jo eleganciją.

Vynas pagamintas iš jaunų vynmedžių uogų, kurios auga žymiuose Pjemonto kaimeliuose: Barolo, La Morra, Novello ir Serralunga.

Rosabella vyno spalva yra švelniai rožinė, primenanti pavasario žiedus. Vyno aromatuose žaidžia braškių žiedai, avietės, raudonieji serbentai ir apelsinų žiedai. Tai puikiai subalansuotas, minkštas, gaivus vynas su maloniu vaisišku poskoniu.

 

Patiekimas

Tiekti 8-10 °C  temperatūros prie:

  • Šviežios jūros gėrybės: Midijos, krevetės arba moliuskai su citrusų padažu arba lengvu žolelių ir česnako aliejumi. 
  • Kepta arba žalia žuvis: Pavyzdžiui, dorada arba upėtakis, keptas su šviežiomis daržovėmis ir citrinų žievelėmis.
  • Prosciutto ir melonai: Prosciutto di Parma derinys su saldžiais melonais arba braškėmis suteiks puikų skonio kontrastą su vyno vaisių natomis.
  • Bruschetta su pomidorais: Švieži pomidorai, bazilikai ir česnakas ant skrudintos duonos puikiai derės su Rosabella vyno gaivumu.
  • Pasta su žuvies arba daržovių padažu.
  • Salotos su citrusais ir riešutais: Gaivios salotos su greipfrutais, apelsinais ir graikiniais riešutais suteiks vynui puikų balansą.
  • Avokadų ir pomidorų salotos: Salotos su avokadu, pomidorais ir baziliku, pagardintos citrinų sultimis ir alyvuogių aliejumi, puikiai papildys šį vyną.

 

Apie gamintoją

Vajrų šeima išsiskiria iš aplinkinių ūkių skrupulingai augindami ne tik ‘Nebbiolo‘ ar ‘Barbera‘ vynuoges, bet ir ‘Riesling‘ (bene seniausi vynmedžiai Pjemonte) bei paslaptingąsias, regiono karalienei ‘Nebbiolo‘ giminingas ‘Freisa‘. Daugiau apie G.D. Vajra galite sužinoti https://bit.ly/2sB3b5x

Jums galėtų patikti

Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename: