Ryškus, puikios tekstūros vynas taurėje išsiskleidžia per geltonų persikų, melionų ir bananų kvapus. Angelo Gajos dukra Gaia ir močiutė Rey įkvėpė šį įspūdingą 'Chardonnay'. Pilnas ir gyvas vynas kvepia obuolių pyragu, nuga, vanile,titnagu, sūdyta karamele. Minerališkas, ilgaamžis.
Vynuogės vynui auginamos Treiso ir Serralunga vynuogynuose. Fermentacija ir 6 mėn. brandinimas vyksta ąžuolo statinėse.
Patiekti 8-10 °C tempetatūros prie sodrių žuvies patiekalų, rizoto su grybais, baltos mėsos kepsnių, brandesnių sūrių.
Always a fantastic chardonnay with apple pie, nougat, vanilla, and flint aromas and flavors. Hints of salted caramel. Medium to full body with racy acidity and bright fruit. Complex and lively. Tight and reserved at the end. Needs time to open.
Gaja šeima šiaurės vakarų Italijos Pjemonto regione gyvuoja nuo XVII a. vidurio, o vyną Barbaresko kaimelio apylinkėse gamina nuo 1859 metų. Keturios Gaja šeimos kartos, siekdamos išskirtinės vyno kokybės, vyninę išgarsino ne tik Italijoje, bet ir visame pasaulyje. Šiuo metu Pjemonte vyninė gamina tiek klasikinius barbareskus ir barolus, tiek įdomius ir išskirtinius "Langhe DOC" raudonuosius bei baltuosius iš tarptautinių vynuogių veislių. Šeimai taip pat priklauso du ūkiai Toskanoje: "Ca'Marcanda" Bolgeryje, kur gaminami "supertoskaniečiai", ir "Pieve S. Restituta" Montalčino miestelio apylinkėse, gaminantis "Brunelo di Montalcino" vynus. Šiems ūkiams būdingi ypač aukšti kokybės standartai ir tai, jog vynuogės "Gaja" vynams skinamos tik šeimai priklausančiuose vynuogynuose.