Raudonasis sausas
"Vilionė ir elegancija", - taip apibūdinamas šis vynas.Vynuogės šiam vynui skinamos nuo 60 metų vynmedžių, prieš tai lengvai pavytinus jas ant medžių, tad derlius yra labai mažas, bet koncentruotas. Vyninėje jos dar kartą perrenkamos ir švelniai spaudžiamos. Maceracija vykdoma nuo 2 iki 3 savaičių. Vynas fermentuojamas plieno talpose. Vėliau 9 mėnesius brandinamas. 50% brandinama naujose ir 50% antrą kartą naudojamose prancūziško ąžuolo statinėse bei dar 9 mėnesius butelyje. Sodrūs, prinokusių juodųjų serbentų, tabako, juodo šokolado, vyšnių džemo kvapai. Burnoje koncentruotas, intensyvus, švelnios rūgšties, glotnių taninų.
Tiekti 16-18 °C temperatūros prie keptos ant griliaus žvėrienos, jautienos kepsnių, raudonos mėsos troškinių su miško grybais. Brandžių sūrių.
A very intensely fruity wine with a layered profile, from sweet blackcurrants to smashed roses, black cherries and a whiff of spiciness. The palate is dry to off-dry, full-bodied, soft and smooth. It has a leesy drinkability for its lushness and moderate acidity. Polished yet warming finish. Drink or hold.
Vyninė skambiai vadinama šio tūkstantmečio Italijos atradimu. Tokį titulą jie gavo ne veltui- tik pradėję gaminti vynus jie sulaukė didelio pripažinimo, o įtakingo Italijos vyno gido " Gambero Rosso" buvo įvertinti trimis taurelėmis su pliusu, pačiu aukščiausiu įvertinimu. Primitivo ir Negroamaro vynuogės atkeliauja iš mažų ir senų vynuogynų ( vynuogynų amžius nuo 50 iki 90 metų), o tai iš dalies ir lemia aukštos kokybės vynus.