Raudonasis sausas
Vyno "JO'' pavadinimas - dedikacija Jonijos jūrai, kurios pakrantėje auga daugiau nei 40-ies metų vynmedžiai. Dirvožemis - raudona dirva: molio, smėlio, kalkakmenio mišinys ir auga jie praktiškai plokštumoje - t.y. tik 15mvjl.
Po neilgo uogų pavytinimo ant vynmedžių, jos surinktos rankomis, kruopščiai atrinktos, minkštai smulkintos ir 3-4 savaites 23-25 ° C temperatūroje laikytos metalo statinėse su odelėmis. Nusodinus ir pašalinus šiurkštesnes nuosėdas, vynas 12 mėn. brandintas prancūziško ąžuolo statinėse (50% iš jų naujos, 50% antro naudojimo) ir 6 mėn. butelyje, neskaidrintas, nefiltruotas.
Rubino spalvos vynas, kvepia juodomis prinokusiomis vyšniomis, džiovintomis slyvomis, kakava, tabaku, Viduržemio jūros prieskoninėmis žolelėmis. Minkštas, šiltas, gaivus.
Tiekti 18-20 °C temperatūros prie lėtai keptos ėrienos su bulvėmis, "pepperonata" troškinio( svogūnų, česnakų, paprikų, alyvuogių, pomidorų, bazilikų, petražolių), ant grotelių kepto tuno kepsnių.
Aromas of cola, leather, fruit salad and salted chocolate, but on the palate the smooth texture and medium body are sustained by refreshing, almost crisp acidity. Drink now.
Vyninė skambiai vadinama šio tūkstantmečio Italijos atradimu. Tokį titulą jie gavo ne veltui- tik pradėję gaminti vynus jie sulaukė didelio pripažinimo, o įtakingo Italijos vyno gido " Gambero Rosso" buvo įvertinti trimis taurelėmis su pliusu, pačiu aukščiausiu įvertinimu. Primitivo ir Negroamaro vynuogės atkeliauja iš mažų ir senų vynuogynų ( vynuogynų amžius nuo 50 iki 90 metų), o tai iš dalies ir lemia aukštos kokybės vynus.