Baltasis sausas
Vynas „Pure“ (grynas) atspindi Sancerre apeliacijos stilių. Išraiškingų ir intensyvių laimo, obuolių ir titnago aromatų. Vynas švelnus, apvalus. Geras gaivumo ir ilgai išliekančios rūgšties balansas atskleidžiančia malonų vyno minerališkumą.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie kepto omaro, plekšnės grietinėlės padaže, ožkos sūriu farširuotų paprikų, smidrų, jūros gėrybių, šviežio/ brandinto ožkos pieno sūrio (Crotin).
Henri Bourgeois Vyninė, įsikūrusi Chavignol miestelyje, yra viena svarbiausių Sancere, Luaros slėnyje. Ūkį valdo jau dešimta Burgeois šeimos karta, o viskam vadovauja energingasis Jean - Marie Bourgeois. Kažkada teturėję 2 ha, o dabar vyninei priklauso net 65 ha vynuogynų geriausiuose Sancere, Puillly- Fume šlaituose. Luaros slėnis pasižymi ypatinga dirvožemių įvairove, kuri subtiliai veikia čia auginamas vynuoges ir iš jų gaunamus vynus. Pats vyndarys Jean-Marie Bourgeois remiasi sena šeimos tradicija ir nesistengia vyno „pagaminti“, o tik padeda per vyną atsiskleisti unikalioms Luaros slėnio sąlygoms: dėl čia esančios skirtingo tipo dirvožemių ir mikroklimatų įvairovės (terroir) vyndarys gali sukurti skirtingus, išraiškingo stiliaus vynus iš šio regiono tradicinės Sauvingnon Blanc vynuogės. Šios vyndarių šeimos vynai yra tradiciškai brandinami ąžuolinėse statinėse, kurios papildo vaisiškai, citrusiškai kvepiančius vynus subtiliais sviesto, šviežių kepinių aromatais.