Raudonasis sausas
Vynas pilnas, struktūrizuotas, sluoksniuotas, aštrus, daromas iš Red Mountain AVA vynuogynų, esančių dviejų mylių spinduliu nuo vyninės: Hedges, Bel' Villa, Les Gosses ir Jolet. Sulčių fermentacija vykdyta nerūdijančio metalo talpose, du kartus per dieną pumpuojant/maišant kol buvo pasiekta norima taninų ekstrakcija. Po malolaktinio virsmo vynas 20 mėn.brandintas ąžuolo statinėse (60% naujose): amerikietiško (33%), prancūziško (67%). Aromatuose ir skonyje dominuoja juodosios vyšnios, gervuogės, mėlynosios slyvos, oda, kakava, vanilė, gvazdikėliai.
Vyno brandinimo potencialas 5-10 metų.
Patiekti 16-18 °C prie vytintos mėsos, kietųjų sūrių, žvėrienos, jautienos patiekalų.
Dense and dark, with aromas of cedar, cinnamon and black plums, then tight on the palate as bitter chocolate and black cherries are coated in firm, sandy tannins. Char and graphite accents build and linger on the finish. Best from 2028.
„Hedges Family Estate“, puoselėja Raudonojo kalno (Red Mountain) turtus, derindama biodinaminį ūkininkavimą ir senus vyno gamybos metodus, suteikdama ausį žemei ir balsą vynmedžiams. "Hedges Family Estate" vienija praeitį ir dabartį, besivystančias vyno gamybos tradicijas ateinančioms kartoms. Vedama aistros autentiškumui ir gilaus ryšio su žeme, kurią jie vadina namais, Hedges šeima įkūnija šiuolaikinį vyno ūkį.