Raudonasis sausas
Vidutinio kūno vynas, vedantis į energingą susitikimą su vyšnių, vanilės, kakavos pupelių, žolelių ir skrudintų prieskonių skoniais ir kvapais. Alkoholinė sulčių fermentacija vyko 6–10 dienų amerikietiško ąžuolo statinėse. Apie 40% vyno buvo supilta į amerietiško ąžuolo statines, po malolaktinio virsmo vynas jose brandintas dar 15–18 mėn. Kita vyno dalis-60% brandinta prancūziško ąžuolo statinėse. Vynas - keleto vynuogynų mišinys, tai 79% Columbia Valley AVA : Wooded Island, Bacchus, Sagemoor; 21% Red Mountain AVA: Hedges, Bel’ Villa, Jolet, Les Gosses, Magdalena.
Vyno brandinimo potencialas apie 5 metai.
Tiekti 16 - 18 °C prie sultingos, minkštos mėsos (išpjovos) kepsnių, griliuje keptų ėrienos šonkaulių.
Seductive and velvety, this cabernet is blended with 20% merlot and 2% syrah, which shows in its smooth texture and lush black fruit flavors. Dark plum, boysenberry, cinnamon and toast notes make it easy to love. Drink now or hold.
„Hedges Family Estate“, puoselėja Raudonojo kalno (Red Mountain) turtus, derindama biodinaminį ūkininkavimą ir senus vyno gamybos metodus, suteikdama ausį žemei ir balsą vynmedžiams. "Hedges Family Estate" vienija praeitį ir dabartį, besivystančias vyno gamybos tradicijas ateinančioms kartoms. Vedama aistros autentiškumui ir gilaus ryšio su žeme, kurią jie vadina namais, Hedges šeima įkūnija šiuolaikinį vyno ūkį.