Raudonasis sausas
Minkštas, puikaus balanso, ilgo poskonio vynas, kurio alkoholinė fermentacija vykdyta atskirai kiekvienos vynuogės, kontroliuojamoje temperatūroje. Maceracija truko 20-25 dienas. Vyno brandinimas vyko sumaišius vynus 20-32 hl ąžuolinėse statinėse 6-8 mėn. ir dar kelis mėn. vynas laikytas butelyje. Gilios rubino spalvos vynas kvepia saldymedžiu, gervuogėmis, džiovintomis slyvomis, juodąja arbata, šokoladu.
Tiekti 16- 18 °C prie raudonos mėsos kepsnių, sūdytos mėsos, brandžių sūrių.
Klasikinis Brunello gamintojas, įsikūręs Montalcino regione, Montoli vietovėje, kuri yra laikoma viena iš geriausių Brunello vietovių. Vyninė daugiau nei penkiasdešimt metų yra valdoma vienos Cencioni šeimos. „Capanna“ vynai pasižymi taniniškumu ir yra ilgai brandinami Slovakijos ąžuolo statinėse.