Raudonasis sausas
Vynas Bordo stiliaus mišinys, žavintis gilumu ir kompleksiškumu. Intensyvaus aromato vynas: mėlynės, granatai, laukiniai šalavijai, rūkyta mėsa, kava, baltieji pipirai, apelsino žievelės, rozmarinas. Vynas daromas iš Hedges, Bel'Vila, Les Gosses ir Jolet vynuogynų. Sulčių fermentacija vykdyta nerūdijančio metalo talpose, du kartus per dieną pumpuojant/maišant kol buvo pasiekta norima taninų ekstrakcija. Po malolaktinio virsmo vynas brandintas ąžuolo statinėse (49% naujos) : amerikietiško (58%), prancūziško (39%), vengriško (3%).
Tiekti 16 - 18 °C prie ant grotelių keptų ėrienos šonkaulių, jautienos troškinio arba brandžių sūrių.
Call this deep and complex wine a Bordeaux-and-beyond blend. 39% cabernet sauvignon, 30% merlot, 19% cabernet franc, 5% malbec, 3% syrah, 3% petit verdot, 0.5% souzao and 0.5% touriga. Ample, tasty black cherries, bittersweet dark chocolate and cranberry-like tannins. From biodynamically grown grapes. Drink or hold.
„Hedges Family Estate“, puoselėja Raudonojo kalno (Red Mountain) turtus, derindama biodinaminį ūkininkavimą ir senus vyno gamybos metodus, suteikdama ausį žemei ir balsą vynmedžiams. "Hedges Family Estate" vienija praeitį ir dabartį, besivystančias vyno gamybos tradicijas ateinančioms kartoms. Vedama aistros autentiškumui ir gilaus ryšio su žeme, kurią jie vadina namais, Hedges šeima įkūnija šiuolaikinį vyno ūkį.