Raudonasis sausas
Po kruopštaus rankinio rūšiavimo vynuogės yra švelniai spaudžiamos ir gravitacijos pagalba nukreipiamos į reguliuojamos temperatūros talpas, kuriose vyksta tiek alkoholinė ir malolaktinė fermentacijos. Po fermentacijos proceso vynas su žievelėmis papildomai laikomas 21 dieną,- tai daroma norint sušvelninti taninų sukuriamą sutraukimo pojūtį. Vynas dalinai brandintas 6 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse.
Violetinės spalvos aromatingas vynas kvepia gėlėmis, papildytomis juodosiomis uogomis. Burnoje vynas pilno kūno, svarus, ypač švelnių, tačiau gausių taninų. Poskonis ilgas ir tolygus.
Patiekite 16-18 °C prie žvėrienos, jautienos, kietuojųjų sūrių.
Vyninė įkurta prieš trylika metų, įkūrėjų tikslas - gaminti itin aukštos kokybės vynus regione, kuris garsėja pigia masine produkcija. Visi raudonieji vynai bent devynis mėnesius laikomi ąžuolo statinėse. http://www.arrepiadovelho.com/