Raudonasis sausas
Echezeaux Grand Cru vynuogynas yra netoli Clos Vougeot ir Grand Crus iš Chambolle Musigny, kurį savo stiliumi jis šiek tiek primena.
Šviesios rubino spalvos vynas pripildytas raudonų uogų, skrudintos kavos ir miško paklotės kvapų kuriuos subtiliai papildo lengvas mėtos aromatas. Burnoje vynas vaisiškas, šiek tiek prieskoniškas ir egzotiškas. Vyno kompleksiškumą pagilina ilgas šilkinių taninų ir raudonųjų serbentų poskonis.
Tiekti 15-17 °C prie jautienos šonkauliukų su rokforo padažu arba comte ar gruyere sūriu.
Coudray-Bizot yra prancūziška vyninė, įsikūrusi Burgundijoje. Jie puikiai žinomi dėl savo aukštos kokybės vynų. Vyninė priklauso Charles Van Canneyt, kuris paveldėjo įmonę iš savo tėvo Claude Coudray-Bizot. Coudray-Bizot vynuogynai išsidėstę Côte de Nuits regione, viename iš prestižiškiausių Burgundijos vyno regionų. Vyninę lydi kelių šimtmečių senumo istoriją. Ji žinoma dėl tradicinių vynų gamybos technikų, kurios apima vynų brandinimą ąžuolinėse statinėse ir natūralių mielių naudojimą fermentacijai. Vyninė taip pat kreipia dėmesį į tvarias vynuogių auginimo ir vyno darymo praktikas, naudodama ekologiškus ir biodinaminius metodus savo vynuogynuose. Coudray-Bizot gamina įvairių rūšių raudonus ir baltus vynus, kurie išsiskiria savo kokybe ir yra vertinami aukščiausiais balais. Labiausiai žinomi dėl savo Pinot Noir vynų. Vyninės žymiausi vynai yra Clos de la Roche Grand Cru, Charmes-Chambertin Grand Cru ir Echézeaux Grand Cru. Šie vynai labai populiarūs tarp kolekcininkų ir vyno žinovų. Jei vertinami dėl savo gilumo, sudėtingumo ir elegancijos.