Baltasis
Kecribari Retsina gamina iš Roditis vynuogių, kurių sultys fermentuojamos vėsinamose plieno talpose. Fermentacijai dar nesibaigus į talpas įpilama šiek tiek šviežių pušų sakų.
Šviesi citrinų geltonio spalva, obuolio, meliono ir laimo aromatai persipina su subtiliais pušų sakų tonais. Intensyvus vaisiškas skonis su išraiškingu pušų sakų poskoniu.
Kechris yra viena iš seniausių šeimos valdomų vyninių šiaurės Graikijoje, o jos istorija prasidėjo kai Evangelos Kechris 1911 metais į Graikiją iš Amerikos įsivežė pirmuosius stiklinius butelius ir ėmė pilstyti vyną. Šeima specializuojasi pačio tradiciškiausio graikiško vyno - Retsina - gamyboje. "Kechribari" (liet. "gintaras") imta gaminti dar 1939 metais, ir 2003 tampa pirmąja Retsina, tarptautinėje vyno parodoje Salonikuose apdovanota aukso medaliu. Kechris vyninę dabar labiausiai garsina jų 2005 metais pirmą kartą pagaminta "Tear of the Pine" Retsina, kuri gaminama iš Assyrtiko vynuogių, brandinama statinėse ir pačių sakų dedama tik labai nedidelė dalis. Ši, ypatinga, Retsina pelnė aukso medalius prestižiniuose pasaulio vyno čempionatuose.