Prancūzijos Provanso regione gaminamas natūralaus pieno jogurtas.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės pienas, grietinėlė, pieno fermentai.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų. Gali būti kokosų pėdsakų.
Energinė vertė (100 g): 436 kJ / 105 kcal, riebalai 7,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5 g, angliavandeniai 4,2 g, iš kurių cukrų 3,4 g, baltymai 2,8 g, druska 0,11 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (0-6°C).
Ši prekę galite įsigyti mūsų parduotuvėje Vilniuje, Stumbrų g. 15 ir Klaipėdoje, Liepų g. 20.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
La Fermière yra šeimos valdoma jogurto ir desertų įmonė, įkurta 1952 metais žavingame Marselio mieste, Prancūzijoje. Kokybė ir tobulo skonio siekis - tai įmonės šūkis, kurį lėmė dešimtmečius puoselėjamos tradicijos. Nenuostabu, kodėl La Fermière garsėja savo tradiciniu savoir-faire: derindama aukščiausios kokybės ingredientus, ji gamina gardų ir visiškai natūralų aukščiausios kokybės jogurtą su meile!