Rožinis sausas
Vynui pagaminti naudojamos gerai sunokusios gewurztraminer vynuogės. Vynas laikomas su žievelėmis dešimt dienų. Nefiltruotas, neskaidrintas, be pridėtinių sulfitų. Sulfitų kiekis - 15mg/L.
Tiekti 10-14 °C temperatūros prie rūkytų moliuskų, pastos su grybais/daržovėmis, daržovių lazanijos, liesesnės žuvies,rikota įdarytų cukinijų žiedų, šviežių keptų baravykų, minkštesnių sūrių.
Laurent Bannwarth ūkis gamina natūralųjį vyną Elzase. Vyninė įsikūrusi Obermorschwihr miestely apie 10km į pietus nuo Elzaso sostine vadinamo Colmar. Šeimos valdomame ūkyje vynuogės auginamos jau daugiau nei 60 metų. Nuo 2007-ųjų metų ūkio vynas sertifikuotas kaip organinis, tačiau ir biodinamiškos vyndarystės praktikos čia nesvetimos. Vynuogės netrešiamos chemikalais, fermentacija vyksta tik laukinių mielių dėka, vynas nei neskaidrinamas ir nefiltruojamas.