Baltasis sausas
Tai galingas ir aštrus "Riesling" vynas. Aromatai atsiskleidžia per vaisiškus ir gaivius kvapus. Kriaušės ir obuoliai labiausiai dominuojančios natos. Burnoje vyrauja ryškus minerališkumas bei obuoliška rūgštis pagardinta prieskoniais.
Tiekite 14-16 °C temperatūros su paukštienos širdelėmis, švelnia antimi, rizotu su grybais, picomis ar minkštais brandintais sūriais.
Laurent Bannwarth ūkis gamina natūralųjį vyną Elzase. Vyninė įsikūrusi Obermorschwihr miestely apie 10km į pietus nuo Elzaso sostine vadinamo Colmar. Šeimos valdomame ūkyje vynuogės auginamos jau daugiau nei 60 metų. Nuo 2007-ųjų metų ūkio vynas sertifikuotas kaip organinis, tačiau ir biodinamiškos vyndarystės praktikos čia nesvetimos. Vynuogės netrešiamos chemikalais, fermentacija vyksta tik laukinių mielių dėka, vynas nei neskaidrinamas ir nefiltruojamas.