Putojantis sausas
Šampanas pagamintas iš vynuogių užaugintų Grand Cru kategoriją turinčiuose kaimeliuose: "Chouilly", "Vitry", "Leuvrigny", "Les Riceys", "Epernay", Côte des Blancs subregione.
Vynas su mielėmis laikytas 24 mėn. Lengvai kremiškas pirmas šampano gurkšnis pereina į sodresnį ir gaivesnį kūną. Vynas žavi minkštumu, traškia rūgštele. Šampanas kvepia sausmedžiu, citrususais, kriaušėmis, lazdyno riešutais.
Šampanas su mažesniu sulfitų kiekiu: 63mg/l
Rūgšties kiekis: 6,6 g/l
Dozažas: 6 g/l.
Tiekti 6–8°C prie minkštų sūrių, austrių arba mėgautis kaip aperityvu.
A flavorful Champagne with aromas of spiced apple, brioche, lemon zest and hazelnut. It’s medium-bodied with creamy bubbles and crisp acidity. Lightly toasty with a gentle finish. Drink now
1991 m. įkurtai „Legras & Haas" šampano namams vadovauja brolių trijulė: Rémi, Olivier ir Jérôme Legras.
Legras-Haas šeimos šaknys slypi Chouilly - Grand Cru kaime, esančiame šiauriniame Côte des Blancs krašte. Ši vietovė garsėja savo išskirtiniu terroir, tad neatsitiktinai būtent čia Legras-Haas šeima ir augina 18 ha vynuogynų, kuriuose kultyvuoja tik ‘Chardonnay‘ vynuoges.
Be Chouilly, jų vynuogynai driekiasi ir kituose išskirtiniuose regionuose, pavyzdžiui, Les Riceys ir Vitry-le-François.
Atidumas ir kruopštumas tiek vynuogynuose, tiek vyninėje lemia, kad „Legras & Haas" šampanai puikiai bręsta - su laiku, skoniai keičiasi, atsiranda kompleksiškesni, daugiau niuansų turintys aromatai, kuriuos puikiai atsveria išraiškingas minerališkumas. Legras ir Laikui bėgant skonis vystosi, išryškėja prinokusių vaisių aromatai ir kompleksiškumas.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros